Latsidan!

God förmiddag världen!

Sitter här hemma och känner mig en aning hängig, tror allt att jag har åkt på en förkylning och det gillar jag inte. Skallen känns så där mör, lite varm i hela kroppen och trött, allt känns som om man skulle klättra upp för ett berg.

Hur som helst finns ju Alvedon och det får nog bli några sådana idag. För i dag har vi lite planerat här hemma. Eftersom maken kom hem igår så innebär det att vi är huset fullt nu, skönt. Idag är det söndag och jag har lovat i veckan att vi ska gå på bio, så det kommer jag göra. Maken vart supersugen på detta med, där av att jag hämtade hem han från torpet igår kväll.

Om jag inte känner mig allt för urlakad ikväll ska jag även ge mig iväg med Frida och träna någon timme i kväll, så därför gillar jag inte att jag känner mig mör…

Inatt har Noel haft nattkompis här hemma. Sebastian har sovit över och alla tre har haft det superkul. Nu är de ute och kickar lite, för sen kommer Stefan och hämtar hem han. Det blir ju så in i norden mörkt på en gång, så det är lika bra att de är ute mitt på dagen för att över huvudtaget få lite alpluft i sig de små liven. Blev dock häpen då Liam sa själv att han ville följa med ut utan att jag skulle behöva ta på mig den där sura mammarollen och tjata hål på dem. Kan vara gött som mamma att slippa höra sin röst mer eller mindre varje minut!

Har även satt sprätt på maken nu, han har en himla massa att ta igen nu när han bott på torpet den senaste tiden. Jobb som ska sökas, räkningar som ska betalas, grejer som ska ut på blocket, och annons som ska filas på… Sen vore det ju ett plus i kanten om han fick ordning lite runt omkring sig vid skrivbordet nu, för det börjar hopa sig med allt möjligt där borta i hörnet som han står vid.

Själv har jag hållit igång med tvätt, disk och bäddat sängar. Så mammarika är icke på latsidan hon heller…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.