Ledig?!?!

Okej, då är en ledig dag över och då ska jag tala om att en ledig dag kan vara mer slitsam än en dag i gruvan. Inte för att jag jäktade på de första vakna timmarna men det behöver man inte heller alltid göra i gruvan. Men efter det så var det full rulle och plötsligt var dagen kväll.

Liam fick ju en tandläkartid i dag, ja jag fick ett mess igår morse av folktandvården at Lima hade hen tid idag 10:40. Talade om detta för Thomas och jag markerade hur märkligt det var att de skickar ett mess utan att först skicka ett brev på pappersvis som de först brukar gör.
 
Mm.. där kom det då från Thomas: Ja visst i fan, det har jag öppnat ett brev och det var för en månad sen men jag tänkte att det var så god tid att jag hinner skriva upp det i almanackan… Mm, den månade gick och jag visste inte någon och tur var ju att jag faktiskt var ledig idag. Ja, inte bara det utan Thomas var ledig med fast vi har inte varit så himla mycket lediga. Men, men så är det och det är bra att ha en ledig dag för att inte vara så ledig…
Men Thomas hade ju då bokat upp ett möte i och med att han nu har åtagit sig arbete som god man/ förvaltare så det skulle han iväg på vid 10:00 och behövde då bilen. Tur är att det finns buss så det var tanken att jag och Liam skulle ta ner till tandläkaren. Men i samma ögonblick så hörde Outi av sig och ville ha lite förmiddags kaffe samt att hon erbjöd mig och Liam skjuts ner till tandläkaren och inte bara de hon sa att hon kunde hämta upp oss.
Sa till Outi att detta kommer gå fort så kom om ca 20 minuter… Men så vart det ju inte för tandläkaren kom på att de missat plasta in två av Liams tänder så de var tvungna att plasta in fyra och det tar ju lite tid det. (plasta in tänder är något nytt och bra det gör nu för tiden). Men det gick skapligt fort för Liam var strålande duktig där inne hos tandläkaren och ut kom vi och på plats satt Outi snällt och inväntade oss.
alt
Upp fort till förskolan för att hämta upp Noel som jag då var försenad till och Thomas hade inte hunnit klar med sitt möte. Nu var ju klockan redan hungriga magar så då bjöd jag, Liam och Noel in Outi på lunch som tack för hjälpen och det var hon glad för. När maten var uppäten kom Thomas hem och åt lite rester, men det hängde inte han läpp för.
När detta var klart så var det dags för Outi att åka vidare och ut i sin lilla gruva som hon jobbar i. Då ringde Mariette och var sugen på lite lunch och det fanns en hamburgare kvar så den kom hon upp och mumsade i sig. Sen skulle hon hem igen för att vila upp sig så hon orkade jobba hela natten som kommer.
alt
Då åkte jag, Thomas, Liam och Noel ner till ”Racketcenter” för att skriva in Noel på tennisskola som han så prata om och detta kommer dra igång i höst. Noel var en glad, stolt och pigg liten Noel efter detta men det roliga kom när vi var på väg ut. ”Mamma när jag lärt mig tennis så kan jag gå över och lära mig bowling”. Men en sak i taget, var sak tar sin tid som man säger. Men som sagt Noel kommer nog vara nöjd när allt sätter igång. Nu ska vi bara köpa gymnastik som är ljusa i sulan, det var det enda vi behövde tänka på i nulägen sa de och det har vi gott om tid till ju.
Men efter detta var det vidare färd ner till mitt jobb för dör hade jag ett litet ärende att fixa innan nästa möte som Thomas bokat upp oss på och det var ett bankmöte på SEB. De ville ha ett möte med oss och se om de kunde göra något med vår ekonomi som skulle bli bättre för oss… Kanske nyttigt möte men ack så tråkigt… Liam och Noel som satt utanför det lilla rummet blev så inne i sin lek att det kom en bank kille och sa att nu kan vi inte jobba i detta väsen mer… Hmm, låter mina barn?!?!?!
Efter detta möte som jag faktiskt inte han stanna helt på fick jag rusa upp till Riksbyggen för att ha styrelsemöte med Riksbyggens intresseförening som jag är suppleant i numera. Men det mötet gick smärtfritt och rätt fort varav att jag han möte upp Thomas och barnen som hade tagit vägen förbi Mc Donalds så vi alla kunde åka hem tillsammans…
Nu är det kväll och jagfattar inte att jag varit ledig idag alls men det har jag tydligen?!?! Sa till Thomas innan att det är bra att vi har en ledig dag så vi slipper vara ledig… och det höll han med om!

 

Så att skriva en liten blogg om en ledig dag, kan inte annat än att bli en lång blogg om en icke ledig dag tydligen…?!!

http://www.racketcentrum.se/

Noels nya värld…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.