Louis Vuitton sunglasses…

Fasen vad härligt, det tog nog inte mer än 3 minuter innan det såg ut som ett mindre bombnedslag när Thomas, Liam, Noel och Stella kom hem innan idag… Men, vad gör det?! De är hemma och det är ju skönt det.

Dessvärre är det nog Liam och Noels tur att åka på feber och förkylning, de har ju varit skonade från det länge nu. Tyckte Liam såg lite hängig ut och snoret det rinner. Å så rätt jag hade när jag tempade han. Passade på att tempa Noel också och visst, han hade också feber.

Men innan detta och innan gruvarbete fick jag celebert besök från Norrahammar och Stockholm. Outi och Suvi tittade förbi på en kaffe och Outi hade lite presenter till mig. Märkligt, det är ju Outi som fyllt 40 bast.

Men hon fick ju också sin då, för jag tror inte hon kommer baka någon tårta till mig och bjuda in mig till henne.

Men jag fick två scarfar, me like, me like, me like!!!! Inte bara det, jag fick även ett par nya sunbrills, så nu kan jag flåda runt och se cool ut även i sommar!!! Tack, tack, tack vännen. Thomas vart inte utan han heller, ett par kallingar fick han. Så även han kan se cool ut i sommar han med…

De två finska syskonen hade allt fått fin färg efter en vecka i Tunisien, lite avis… Men jag får väl hoppas att jag hinner få lite färg från den svenska solen i år…

Nu är det sängen som gäller, längtar till att höra maken snarka igen för då vet jag att allt är som det ska!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.