Love is in the air…

Kvällen flöt på igår och nattgästen var mycket nöjd och belåten. Hörde allt lite fnitter innan Liam och Siri somnade men det är väl sådant som här till när man har pyjamasparty. Jag trodde först att Noel skulle bli lite avundsjuk över att Liam och Siri skulle sova i samma säng men Noel sa inget när det var dags att sova.

alt
Igår frågade Liam om Siri ville sova över och det ville hon jätte gärna och så blev det. Siri har varit kär i Liam nästan sedan födseln och för någon dag sedan när familjen Strandqvist var här och vi alla satt vid bordet så sa Liam plötsligt högt: Siri ska vi ta och gifta oss eller?
Kan ju inte annat en skratta åt de små liven och nu börjar väl Liam inse att det är dags att hänga kvar vid Siri om det ska bli de två tu för Siri börjar tröttna på Liam. Ja inte för att han inte hjälper till men för Liam gillar inte att bli pussad på och Siri vill ju jätte gärna pussas… Love is in the air…
alt
Men de slocknade strax efter åtta igår kväll som två döda sillar, Siri somnade först och sen när jag tittade in sov Liam. De har sovit hela natten lång men Liam sa att Siri har kliat han under fötterna i natt men det är nog bara ett önsketänkande…
alt
Trodde faktiskt att det var barnen som skulle väcka oss tidigt idag men så blev det inte. Jag stod giv akt redan 5.10 i morse för jag fick världens värsta kramp i vaden och det gjorde så ont. I min givakt och stånkande och stönande väckte jag ju så klart kära maken som undrade vad som stod på?!?! Men det gick ju över efter ens stund men jag är allt öm idag måste jag medge. Det var länge sedan jag fick en sådan kramp, sist var nog när jag var gravid om jag inte mins fel.
alt
Morgon kom dock väldigt snart efter min giv akt och sanningen föll över en och det var lika bra att gå upp. Fick en smärre chock när jag kom upp för de tre tu hade hittat 2 kartonger med julpynt och ville ju gärna överraska kära mor och far med allt pynt. Det var tomtar och änglar överallt i lägenheten. På fönsterbrädan stod nog 20 tomtar i ett hörn och i andra hörnet lika många änglar.  Liam sa att de är ju en familj!!! Älskar han så mycket!
Så efter frukost var det bara att ta tag i livet och plocka i ordning allt som var framme, det blev liksom lite för mycket. Men de har säkert haft kul och jag tror inte de tar illa upp att jag plockat ner lite igen. Granden det var även den lite mer pyntad, det var glitter i alla de färger, ja en riktig bordell gran om jag får säga det själv…
alt
Men även granen är återställd till så som den såg ut när jag somnade, fin och då är det mina små underbara barns som dekorerade den igår för här ska det gå undan.
Liam, Noel och Siri fick gå ut en sväng efter frukost och leka i snön, nu har Thomas gått ut för att följa med till backen och för en stund sen ville Siri så gärna komma in igen så det fick hon. Det är bara -9 idag men känns som kallare än igår.
Nu ska jag förbereda lunchen lite så hej svejs…

När kärleken inte är galenskap är den inte kärlek.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.