Många tusen bilder…

Så himla kul att titta på gamla foton, man glömmer ju så fort och åren går…

DSC00022

… Så det här med mitt nya fotoprogram vart ju toppen, då jag har börjat att titta igenom gamla foton. Det hör ju nu till saken att det har visat sig att den har hämtat alla foton som vi haft och då kanske på två och till och med tre ställen, vilket innebär att det har blivit dubbla foton  ibland. Ja, till och med fyra fem kopior av ett foto.

Digital StillCamera

Så nu sitter jag och radera så gott jag kan. Jag har väl hunnit med att radera si så där bortom 1000 foton, så det är ju rätt mycket kvar att gå igenom då det visade sig att det var ca 43000 foton. Jag har bara naggat lite i kanten och tagit bort 1000, så Ni förstår att det är näst intill ett heltidsjobb det här.

DIGITAL CAMERA

I måndags och tisdags vart jag sjuk och hemma från gruvan då magen fortfarande inte var i fas. Fick reda på att det var andra i gruvan som också lidit av min åkomma med ont i magen, så det var väl en litet illasinnat skitbacill som byggt bo i magen.

DSC06666

 

Sen har jag varit ledig och börjar nu på måndag i gruvan igen. Så jag har ju haft lite tid att sitta och hålla på med det som jag tycker är så kul och nu när Liam har en egen dator så har jag min helt för mig själv. 

DSC_0098

Kom dock på nu att jag varit så inne i fototittandet att jag totalt glömt bort min gamle blogg som jag älskar så möe. Därav är jag här nu och klinkar på tangentbordet. Sitter helt allena här inne i vårt lilla datarum, maken har förflyttat sig ut till tv och kollar på en ny serie på Netflix som jag började titta på i måndags när jag ändå vart lite soffliggande.

DSC_0194

UnknownSerien heter Hunted och är någon slags spionagen,  nästan som en kvinnlig James Bond, eller Nikita. 

UnknownHur som helst så verkar den bra, dock inte lika bra som ”The Killing” med bland annat Joel Kinnaman som också visas genom Netflix.

Så vi har en held del att gå igenom nu när hösten börjar närma sig (eller den har för tusan varit här länge redan). Har nästan saknat tv-tittandet lite, då jag mer eller mindre inte har sett på tv under hela semestern (så soligt och skönt att jag skippade all tv).

DSC02723I morgon är det söndag och då är mammarika en väldigt stolt mammarika. (är alltid stolt mammarika). I morgon kommer det visst någon väldigt känd simtränare från USA (ja, the big country) och ska träna några barn från JSS (vet i och för sig inte själv vem denna legendariske tränare är, men säker ett stort namn i simvärlden).

DSC_0032Nåväl, de ringde i alla fall hit i fredags och undrade om han kunde få träna Liam nu på söndag (alltså i morgon) vilket vi tyckte vart skitkul och sa jag till (utan att konsultera med Liam, så gör mammarikor nämligen… Säger jag JA).

DSC_0155 1Tur är för mammarika att nu Liam gick med på detta arrangemang med att få bli tränad av någon stor känd tränare (dock en aning piiiinsamt då många ska titta på enligt Liam).

DSC_0359Men som jag sa… Mammor ska vara PIIIIINSAMMA!!! Eller hur?!

DSC_0920

Ja, efter detta tidiga uppvaknande i morgon är dagen inte slut, för det är mer inplanerat på förmiddagen. Det är nämligen så att Liams kusiner på min sida och mormor har inte firat hans 10-års dag än. 

DSC_0260Så vid 11 blir det elvakaffe med tofflor, vilket Lima nog behöver ett härligt simträningspass!!! Eller vad tror Ni?!

 

DSC_0158Så nu är det stor tid för mammarika att visa att hon är en bra mamma och får sina skitungar i säng för att orka med dagen i morgon (är mest så att det är mammarika som måste komma i säng för att orka med dagen, men det behöver ju ingen annan veta att jag tar fördel av mina skatter!!).

DSC_0045Så gott fååålks… GOD NATT!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.