Mellisen!

Oh my god, oh my god…

Ja, det är en låt som sätter sig snabbt I skallen.  Då är det klart vilka låtar som ska tävla i slutfinalen som hålls i Globen nästa lördag. Ska bli mycket spännande och se vem eller vilka vi skickar ner till Tyskland.

Men nog talat om melodier och tävlingar, idag har vi ju firat av Thomas lite. Det var ju kul då nästan alla kunde komma idag. Någon sov efter att jobbat hela natten och någon jobbade hela dagen och några hade fullt upp med annat. Vi saknade Er allihopa och hoppas på att vi ses snart…

Thomas som hade önskat sig av mig och barnen en ugnstermometer fick ju det så klart, man vill ju ge det de önskar om det finns möjlighet till det. Den här gången så blev jag mer än paff då det inte var en sådan där dyr pryl som Thomas annars brukar önska sig. Är det inte nya X-boxen så är det någon serie med DVD skivor eller kanske något annat som kostar mer än vad det smakar.

Så mammarika passade på att fixa som sagt var det han önskade sig. Inte bara det, han fick dt idag även om det inte är förens på måndag som han blir äldre, men då ses vi ju knappt så man får passa på att fira av när alla nära och kära vart här.

Maten var uppskattad, mest av de äldre men visst vart det några av de små som gillade smaken någorlunda. Tårta vart det ju med för annars så är det ju inte kalas. Kitty hade myror i brallan som vanligt men man blir inte överraskad längre då jag har känt min kära syster i 37 år.

Vi gick ut en sväng efter att min sida av släkten hade försvunnit för att Noel ville spela lite tennis med farfar och Liam ville lira fotboll med farbror Bus. Hade jag haft en fallskärm på mig eller något annat man kan flyga med så hade jag fasen flyget iväg, det blåste ju så ini i bomben.

Rena rama blåshålet på gräddhyllan, men vi stod ut en stund och gassade lite i solen och i så mycket lä det bara gick. Sen tröttnade svärmor, mammarika och födelsebarnet och gick in, kort därefter kom även svärfar och slog sig ned i soffan.

Ja, nu har vi avslutat kvällen med att sett ”Andra Chansen” med barnen som gillar musiken. De röstade i soffan på vilka de trodde skulle gå vidare och Noel blev såå glad då han fick in en fullträff med låten Oh my god!!!

Nu tror jag efter en händelserik dag att det faktiskt även om klockan bara är barnet, men mammarika har grus i ögonen och det kan vara gött att komma i horisontalt läge med en bok att fördjupa sig in i en stund…

Så världen, gonatt!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.