Meny

kaffeTar mig en mikropaus här med en god kopp nybryggt kaffe, till och med dagens första kopp denna söndag. Inte för att jag sovit länge och inte hunnit med denna gudomliga dryck, utan för att jag har kämpat tillsammans med Liam här hemma.

Från jag gick upp från min härligt goa säng har jag hållit på och det har mer eller mindre gått i 200…

Noel och Thomas åkte till affären för att göra lite inköp, eller rättare sagt stort inköp. Det behövdes liksom fyllas på i de tomma hyllorna. Så Liam och jag satte igång med att fixa undan veckans slarv här hemma. Med slarv menar jag allt som inte ligger på plats, utan lagts där det funnits plats… Hajja Ni?!

Det vart inget fotande igår med Ida, för vädret ville inte vara med oss. Men vi tog oss en liten runda ute ändå, för hästarna behövdes kollas till. Blåsigt, kallt men kul.

meny

 

 

Nu inväntar vi besök från Skänninge och Gistad, det ser vi alla fram mot (särskilt Noel, som han har väntat och tjatat). Maken har faktiskt ställt sig i köket och börjat med maten (det är ju jag superglad över). Det blir kyckling på menyn, med lite blandade tillbehör. Alltså riktig söndagsmat, vi slår på stort.

Men nu är kaffet slut och jag ska ta och snygga till mig (behöv nog inte, är nog alltid snygg? Eller?).

Så alla där ute, ha det gött och njut av dagen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.