Min gullunge, 5 år!

Nämen, hallå här!

 
Idag är det ju den 12 oktober 2010 och idag är det ju en glad liten pojkes dag, det är Noels födelsedag!
 
Noel står väldigt nära sin storebror Liam, även om det kan gå hett till mellan dem då och då… Men det är väl så det ska vara med två grabbar fulla av buss!
Noel blev så stolt och glad när han fick en lika dan skinnjacak från farbror Bus och Anna, för det var precis det han ösnkade sig och en massa annat skoj!
För fem år sedan kom min lilla Noel till världen, då vart det inte riktigt säkert att vår lille Noel skulle klara sig innan han ens kom ut till världen. Men kämpe som han är än idag så lever han och berika våra liv med glädje, skratt och en och en annan tår.
 
Noel är en pillepelle från första stund, finns inte en dag utan att Noel pillar på något han får eller något han inte får. Men det gör inte Noel någonting för han är lugnet själv, varför ha bråttom när man kan ta det i sin egen takt?!
Noel har många namn, kärt barn ha många namn men framför allt är han min lilla gullunge. Noel är en glad liten skit, jag brukar säga att när doktorn tog ut Noel ur min mage sa han så här: Oh, kolla vilken fis! Det kan Noel be mig berätta om hur många gånger som helst och han faller alltid i skratt när jag berättar om degen Noel kom till världen.
Även om jag inte var med vaket vid förlossningen som blev ett katastrofsnitt så visste jag inners inne att det var en liten knodd som hade vandrat i min mage i de nio månaderna. Så när jag väl vaknade upp efter narkosen och läkaren stod där över mig och sa att det var en pojke så visste jag det redan och vad glad jag blev när jag lite groggy såg hans ansikte för första gången, sen så somnande jag om igen och vaknade någon timme senare…
Noel är en fröståndig kille, han tänker och funderar. Vill veta och vill klura. Noel vill ha närhet, det går inte sätta sig i soffan utan att Noel sitter i mitt knä efter några sekunder från att jag satt mig. Noel vill att mamma ska hålla om han, att mamma ska klappa han på huvudet och mysa. Noel älskar att kramas och pussas, Noel är helt enkelt bedårande.
   
Min Prins Noel, mamma älskar Dig av hela mitt hjärta!
 
Jag såg själva livet i dig när du kom
Jag såg hela himlen bakom
Du var allt vad mirakel betytt
Och jag kände hur jag föddes på nytt
 

I rummet omkring oss, stod änglarna tätt
Dem log emot oss på sitt himmelska sätt
Skyddade sin gåva till mig
Och jag tackar Gud för att han sänt dig

 

Du prins av lycka, prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte störst, inte först
Men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
Min älskade lille prins

 

Jag önskar att du får precis det du vill
Jag önskar dig världen och himlen därtill
Vet att livet, det väntar på dig
Och att jag alltid ska finnas för dig

 

Du prins av lycka, prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte störst, inte först
Men väldigt speciell

 

Jag är så glad att du finns
Min älskade lille prins

Vinden viskar runt ditt namn och vinkar
– Kom och lek
Full av skratt mitt hjärtas skatt
och stora kärlek

 

Du prins av lycka, prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte störst, inte först
Men väldigt speciell

 

Jag är så glad att du finns
Min älskade lille prins

 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.