Mm, lite nytt!

Saknaden är redan stor och då har det inte gått mer än si så där två timmar.

När Tommpalompa, min kära make kom hem från jobbet lastade jag bilen full med växter som ska ner till paradiset och förgylla det ännu mer än vad det redan är där nere. Nu är det inte växterna som jag saknar, de kan jag vänta med att se på när de är på plats.

Det som är tomt är att Stella, min lilla sessa (kommer ju aldrig få en egen sessabäbis) Stella inte är hemma. Jag passade på att ta med henne till Outi och Tommy när jag ändå lämpade av alla växter som de ska ta med till torpet i morgon, paradiset.

Så det är märkligt vad tomt det blir då hon försvinner. Ingen som förföljer mig här hemma.  Ingen som kommer och vill ligga i knät och det kommer inte vara någon som börja pipa fram på småtimmarna och vill komma upp i sängen. Ja, om inte några av mina två favvokillar väcker mig missinassen då… Thomas snarkningar är jag redan så van vid, så de sover jag bort.

Vart ju idag och uträttade små ärenden. Fixade paketen till mormor, så det kan jag släppa nu. Åkte till Blomsterlandet och köpte mig tre superfina orkidéer. Sen blev det två krukor som inte vart planerade innan, men maken kommer inte märka det för det gör han aldrig när jag fixar något hemma…

Härligt med en make som är ointresserad av krukor, det hade varit jobbigt om vi båda haft det intresset… Så nu är jag rätt så nöjd över mitt fönster i storarummet!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.