MR röntgen & EKS våg!

Onsdagen avklarade och en lång sådan. Ja, inte bara lång för den började ju tidigt och det kan ju bero på att den kändes lång…

MRT.3

Idag 8:15 vart jag med Liam på Ryhov efter att lämnat av Thomas och Noel på Thomas jobb. Det var ju dags för magnetröntgen för Liams del. tror jag var mer nervös än vad Liam var. För jag var så orolig att Liam skulle flippa ut och att de inte skulle kunna genomföra röntgens.

Men min lilla Liam var tuff nog och hoppade upp på britsen och låg där nästan 1 timme. Det kallar jag tuff kille alltså. Men så vart det ju en bra röntgensjuksköterska där med som tog hand om både Liam och mig på ett mycket proffsigt sätt.

kaffe latteEfter en sådan genomgång vart ju Liam värd en fika som han så gärna ville ha. Där kan man ju inte säga nej inte. så vi åkte till ett så kallat inneställe när det gäller fika. Johans Cafè, gott kaffe och goda tillbehör. Den kaffelattaten jag tog satt gött då jag missade morgonkaffet. Har ju så svårt för att komma upp och då blir det inte att jag hinner med att njuta av det goda som livet kan bjuda på.

frisörNär vi var klara mötte vi upp Noel och gick till frissan, de började bli rejält långhåriga. Nu är det inte så lätt längre som mamma att styra upp hur de ska klippas och inte kan man som mamma längre få till det att de i princip får samma frisyr inte.

Nej, nu är det två helt skilda viljor och smak som gäller för minibrödena Jonsson på Gräddhyllan. Noel ville absolut ha en Mohikanfrilla (tror det heter så) och Liam ville ha kort vid sidor och bak, men dock lite längre så att han kan lägga eller snarare platta ner luggen åt sidan. (en tidig bratz har jag gått och fött). Men är det så de vill ha det så ska de självklart få det, de ska ju trivas med sig själva och jag vill att de ska slippa att bli klippt efter en karott som en annan fick när man vart liten…

Sen så har mammarika faktiskt haft lite kul själv i eftermiddag. Skönt med lite äldre barn så man kan åka ifrån en stund utan att ta med barn som absolut inte vill åka runt till affärer…

sam hjälpenSå jag, Inger och Greta tog oss en liten runda på seconhandbutiker i eftermiddag. Jag är själv ute efter en fin gammal stol till vårt sovrum som jag vill göra om till min egen stil och en gigantisk ram som jag har litet projekt som gror i huvudet.

Stolen fann jag inte och ramen fann jag men plånboken sa stopp. 1480 svenska riksdaler vart på tok för mycket för mammarika (eller jag kom inte på någon ursäkt som jag skulle kunna tutat i maken min).

Men jag kom inte hem tomhänt inte, nej en plåtbricka för 10 kronor blev det och jag vet precis vad jag ska ha den till. Jag har ju köpt en himla massa fröer som jag ska plantera inom kort och då behövs det brickor att ställa odlingskrukorna på så klart. Så vilket fynd det blev för mig.

våg eksMen Inger och Greta fann desto mer av värde (enligt dem i alla fall). Greta hittade en så fin retrovåg som man kan ha stående i köket som prydnad när man inte ha den till att väga på… Hade jag haft mer bänkytor skulle jag själv velat ha den, för den var så fin och inte kostade den mycket heller.

(En vit sådan EKS VÅG som knappt såg använd ut)

Men nu sitter jag här och tänker över dagen som varit. En dag 2013 i mitten av februari. Sportlovsvecka och som börjar nalkas mot sitt slut. (REDAN). Så i morgon kommer Anna, Linn och Lukas på besök så det händer lite skoj för Liam och Noel.

Ja, mammarika får ju lite skoj med, lite vuxentid med Anna och det är ju inte fy skam det…

Så det är väl lika bra att bege sig till sovrummet och lägga sig i rätt läge för lite läsning och sen sömn. Maken har jag ingen aning om när han dyker upp då det är styrelsemöte i förreningen…

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.