Njuter!

I´m back! I alla fall här!

Ja, tisdag och sist jag var här tror jag om jag inte mins fel var i fredags. Varför? Tja, tiden räcker helt enkelt inte till och när det fanns lite tid (igår) så vart jag utslagen.

Men idag vaknade jag full av energi, kan ha berott på att jag pressade mig i går med att leta svamp i  vår fina natur (nästan fina natur, blir galen på alla dessa miljöbovar som åker ut och dumpar en massa skräp). Hade egentligen inte ork då natten var katastrofal, men i stället för att dega i soffan hela eftermiddagen och kvällen for jag och Outi ut och det gjorde nog susen.

Så idag vaknade jag någorlunda piggelin och beslöt mig för att inte somna om efter att jag sänt i väg mina två favvokillar till skolan. Så upp och ut med hundarna (läs hundarna) för att få en lite promenad innan frukost. Vi har haft fint besök i natt av Seppo, där av ”hundarna”.

Inte lika skönt som igår när det gäller vädret. Idag var det lite brrr ute och koftan drog jag närmare kroppen när jag insåg att det var väldigt brrr ute. Det som ändå var skönt att veta var ju att jag snart kunde få komma in till värmen och sätta mig till bords, läsa JP i lugn och ro utan nödiga hundar, rastlösa barn och en make som vill vill ha uppmärksamhet.

Bra med frulle i magen, det gjorde susen och därför satte jag på susen och sög upp en himla massa dammtussar här hemma. Inspirationen flödade och vidare in till tvättmaskinen och fick även igång den… Paus och under pausen insåg jag att det vore kul och fint med lite nya gardiner inför hösten till vårt ”master bedroom” . Så på med lite palter, ut med soporna (jag är kvinna ända ut i fingerspetsarna) när jag ändå skulle gå till bilen och upp till A6.

För ett par helger sedan när jag jobbade så var jag med en brukare och fönstershoppade och fick då se i skyltfönstret hos Hemtext ett par bedårande fina gardiner som skulle sitta finfint i vårt master bedroom och vips så är de där.

Åkt raka vägen upp till A6 och in till Hemtext, lyckan var på min sida så det var nog menat att jag skulle ha de där finfina gardinerna. De var nämligen billigare för det var ett erbjudan på just dem. Än mer tur var att det fanns exakt två längder kvar, den ena i paket och den andra som skylt-ex och den tog de ner till mig. Så glad jag blev, så fint det blev, så bäst allt är den här tisdagen. (och det ska jag inte ändra på och ingen annan heller, så det så).

Satte mig på sängen och skådade mitt mästerverk när det ringde på telefonen. Blev sur när jag såg det var ett08-nummer (bara en massa irriterande telefonförsäljare) så jag svarade rätt tjurigt och rätt avvisande. Men som jag nämnde är det en finfin och toppen tisdag och i andra änden var det inte någon försäljare utan min finfin vän Alexandra som tog en chansning på att jag skulle vara hemma.

Tur hon tog den där chansningen, för vi fick skratta oss glada än mer!!! Blir dock lite avis då hon berättade att det fanns ett träningscenter som heter ”Curves” som ändas sträcker sig till kvinnor, alltså inga män får träna där. Det jag blir avis på är inte att hon tränar där nu utan att det inte finns här i Jönköping, hur surt är inte det att man ska behöva bo i huvudstaden för att kunna förfina sina kurvor då?!?! http://www.curves-sverige.se/

Och nu har vi kommit fram till ”NU”. Här sitter jag och tar mig min första kopp kaffe på den här tisdagen (ja, hör och häpna det är sant). Sitter här och njuter, men bara en stund till för snart är det dags för att hämta hem barnen från skolan och inte bara det, Noel skulle ha med sig Pascal hem. Så därav njuter jag i lugnet före stormen. Tre glada killar på gräddhyllan är inte lugnt, men dock roligt för dem!

Tack och hej!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.