Nu räcker det med att snyta sig!

 

Vilken man!!!
Japp, jag har världens underbaraste man, kan inte finnas någon mer så underbar. Det finns säkert underbara men inte lika underbara som min!
När jag kom hem igår vid 22 tiden och var trött så satt min make och tittade på tv men han offrade sig och ställde in bilen i garaget då jag hade tappat bort min tagg till porten. Inte bara det, när jag sen kommer hem och ser hur fint det var och vad han har stått i under sin eftermiddag hemma med Liam och Noel.
De hade städat sina rum och på det putsat fönstren, det gillar jag. Jag älskar när Thomas tar egna initiativ och överraska mig med om det bara är så med städning så räcker det gott och väl. Då kan alla blommor i världen slänga sig i väggen… fast inte tulpaner då…
Det var skönt att komma till gruvan och göra lite jobb utanför mina egna väggar. Ska göra gruvan hela helgen och det var länge sen jag såg fram mot det men idag gör jag det.
Funderar över när förkylningen på Liam ska gå över för nu börjar till och med Liam tröttna på det. Vid frullen i morse sa Liam: Nu är jag trött på det här att jag ska behöva gå oh hämta papper och sen snyta mig. Det är inte kul längre… Nej, lille vän det tycker inte jag heller!!!
Nu ska jag sätta fart och se till att tänderna på både mig och barnen blir skinande vita…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.