O `boy

thHur gött är det inte här nere på torpet då?! Jo, det är super ska jag tala om för er!!! Har dock inte kommit ner till vår fina sauna, inte ens helyllefinnen Outi.

Liam och Noel har dock bastat för oss alla och resten av året också. Igår gick de ner vid femtiden på eftermiddagen och kom upp igen runt halvåtta tiden. De hade så kul, de bastade om vartannat och rullade sig i snön när de inte satt i värmen. Tur att vi har denna och tur att vi har lite snö i vårt vackra avlånga land.

Idag har mesta tiden varit bilburen. Jag har nämligen varit resesällskap för Outi då hon äntligen fick hämta hem Alexander från Danmark. Så i dag vart det tur och retur Gölingstorp-Helsingborg. Så nu är det som vanligt här på torpet, tre killar som ALLTID håller sams…

I morgon bär det av till lanthandlen och handla mjölk i stora lass, för vi slog på stort och köpte hit O` boy till killarnas förtjusning. Så gott när man varit ute i det kalla och få i sig lite varm O` boy!!!

Vi har i alla fall inhandlat allt gott vi ska äta sista dagen på året. Efter detta året är det dags att starta den nya året 2015 med massor av träning, riktig hårdträning. Så Frida, nu får Du börja ladda för VI ska svettas jädra…

Nähä, nu ska jag lägga ner skrivandet för idag och återgå till att göra just ingenting!!!

Tjohopp

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.