överallt & ingens stans…

Mammarika tar sig en välförtjänt paus, en paus med en härligt rykande och mustig kopp kaffe. Den där koppen som man riktigt längtar till och när man tar första sippen så blir hjärnan helt ljuvligt glad över koffeinet som mullrar ut i kroppen och talar om för dig att nu är du vaken.

Från det jag vaknade idag efter första natten i nya fräscha rummet så har jag i princip varit överallt och ingenstans. Det är så när man har två små underbart, ja den lille i alla fall trotsiga. Liam har ju lugnat ner sig och är som vanligt, den lilla goa Liam med ett leende på läpparna, sen att han retar sin bror till bristningsgräns… Ja, det här väl till.

 Men Noel den lille envise, trotsiga men dock så underbar. Ja, Noel kan reta gallfeber på sin mor. Idag fick han för sig att kaviaren inte räckte till mackan utan att mammarika skulle trycka ut kaviar på varenda liten bit av mackan. Mammarika däremot sa nej utan att han fick ta en kniv och möra ut. Det tog en timme innan Noel rörde sin macka, men mammarika tänkte att den här gången ska mammarika vara mer tjurig än Noel och inte ge sig.

Det gav lön, för rätt vad det var när mammarika irrade runt här hemma och letade efter damm som inte är svårt att hitta då det finns just för tillfället över allt så satt Noel och tuggade i sig mackan som enligt han inte gick att äta om det inte var kaviar på hela mackan.

Ja, se dessa barn de gör så man inte behöver oroa sig över att inte ha något att göra!!!

Nu är det dags att börja inne på stora toan då kök, vårt rum, Liams rum och tv rummet är klart med dammvippan och svabben!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.