Özz Nujen!

London Bulevard är nu avklarad med Colin Farrell, inte skitbra men definitivt inte skit dålig heller. Sp lite mitt i mellan helt sonika. Mycket blod, alltså många pang, pang i skallen. Lite skvättigt helt enkelt. Och, det stora och:et helt oväntat slut.. En twist!!!

Fredagen avklarad med allt vad den har innehållit. Barnen supernöjda då de fick känna på att det var fredag även för dem. Vi åkte ner till Hemmakväll och de fick hyra varsin film, inte hänt innan här på gräddhyllan. Vi får konstigt nog filmer hem utan att besöka filmbutiken… Märkligt, men så sant.

Då passade även jag och maken på att hyra en film och det blev just filmen med mycket pang, pang i och lite skvättande blod på väggar och golv. Snygge Colin Farrell vart ju med för oss tjejer och för killarna var det motspelerskan Keira Knightley om nu det manliga tycker hon är något att lägga ögonen på.

 

Liam och Noel valde bland annat filmen ”Trassel” som de tittade på inne hos Liam med lite ostkrokar och chips. Kan det bli mer fredag?! Ja, det kan det ju i och för sig med den delen hoppade vi över idag… Pratar ju så klart om Tacon, fredagens Taco alà 80-tal!

 

 

Igår var det torsdag och även då vart det fest för mammarika och pappa Thomas. Vi skaffade oss lite barnvakt och få menar jag inte barnvakt som till SJ utan till våra små kids, våra helt underbara pojkar. För Thomas jag och hade köpt oss biljetter för att gå se Özz Nujen på Jönköpings Stadsteater. Det var så bra, det var så fängslande, det var så roligt, det var så sorgligt, det var helt enkelt allt man kan tänka sig man får för de pengar biljetten kostade. Till och med lite mer när jag tänker efter, jag diggar helt enkelt Özz. Så alla som inte har sett ”Dålig Stämning” med Özz Nujen skynda och se…!!!

I morgon är det återigen tennis efter två veckors uppehåll då det varit turnering. Ser fram emot att åka med Noel och Liam dit då det var länge sedan nu och jag tycker det är så kul. Thomas ska inte följa med utan sitta hemma och jobba lite med ”listor” hit och ”listor” dit… säkert skitkul, i alla fall om han gör det i Excell… Mooohhaaaa

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.