Smusslar…

Hola baloa vicken regnskog det vart på gäddhyllan idag, å inte har jag tänkt på det så mycket innan förens solen kom till mig.

Ja, jag insåg ju att på den kalla sidan om året så tänker man inte på att det till slut blir regnskog på benen av allt hår. Funderar lite på hur man ska lösa det… Tror att jag måste börja åka till varmare länder under vinterhalvåret så man underhåller sina fina vita ben.

Är allena här hemma på gräddhyllan, ja barn hund har jag ju men maken är på Slottsvillan i Huskvarna för att ha Kick Off med sitt jobb Combiplate.  Säkert jätte tråkig och säkert jätte äcklig oxfilé och allt annat som bjuds på… Eller är det så att mammarika är avis!?!?!

För övrig har jag varit ledig från gruvan idag och det var skönt. Har hunnit med en hel del av vad jag tänkt jag skulle göra och även en hel del jag inte tänkt jag skulle göra, lite som even steven…

En sak som är kul nu är att Stella är sig lik igen, tack för det. Har varit så orolig nu när hon haft så ont. Men nu är hon livlig, lekfull och full av bus och en himla god aptit på allt som vi äter.

Nähä, om man skulle ta och smussla med Stella in till sängen då maken inte är hemma och ha lite sovsällskap av en mysig liten hund?! Ja, så får det allt bli. Det Thomas inte vet om har han ju inte ont av eller!?

Nattis världen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.