Pinsamt!

Snörvel är det mycket av här på gräddhyllan och allvarligt så är jag ur less på det.

Men som sagt, ny vecka och det är redan tisdag. Sitter här nöjd efter att slurpat två koppar kaffe efter varit ute en promenad med den lilla fyrbenta krabaten. Väntar på att klockan ska ticka på så jag kan åka och göra mina plikter i gruvan.

Fast idag är det mest stillasittande gruvarbete då jag har någon utbildning. Eller jag tror det är utbildning, det är mycket som hopar sig nu på jobbet och bara den här veckan har jag tre uppdrag som är utöver arbetet, så det är inte lätt att hålla reda på vad som är vad… Utbildning eller inbillning?!

I lördags fick vi besök av underbara lilla Bobo och hans päron. Fast päronen åkte på sitt äventyr och Bobo stannade kvar hos oss och jösses vad det var mysigt. Bobo som endast gör ljud när blöjan ska bytas, helt fantastiskt glad liten skit!!!! Smilgroparna vart ju synliga mest hela tiden. Så det gör vi så gärna om igen, en Bobo som kommer på besök.

huskvarna-fitness1Maken och jag har ju tagit tag i det där med träning. Dock måste jag erkänna att jag ligger efter med det efter den här sega förkylningen. Men Thomas har inte gett upp hoppet och testar på lite  nytt då och då. Vilket jag tycker är jätte kul, speciellt när han kommer hem och berätta hur pinsamt träning kan bli…

… Thomas åkte ner till Huskvarna Fitness för att köra lite Crosstraining. Det har han aldrig gjort innan, så visst är han modig min kära make. Väl där så går han fram till maskinen och ska börja. Nu så är det ju så att vi lever i ett teknikens samhälle vilket visade sig här.

abilica_cross_techDet var nämligen inte bara att ställa sig och börja röra på dököttet, utan det var en dator som ville veta lite information innan om vem som står där och ska röra på sig. Har ju alltid tyckt att min make är duktig på saker som hör till teknik och datorer, men ack så fel jag hade där.

Thomas fick snällt fråga grannen bredvid som också körde crosstraining om hur man ställde in den där mackapären. Frågat och inställ, så var det dags att röra på armar och ben. Thomas tyckte själv att han hade fått in flytet och att det kändes bra med rörelserna, ända till grannen sa till han att han gick baklänges… Då ville maken sjunka långt ner i jorden… Men det fick mig i alla fall till att skratta!!!

bodybalance

Men på fredag ska jag med eller utan snor köra ett bodybalance pass, känner att min kropp håller på att bli igenrostad och är i ett stort behov att komma igen efter några veckors vila…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.