Power nap!

Huanamej, tog mig en ofrivillig power nap i soffan innan. Ja jag skulle bara sitta lite och vips så hade jag somnat så gott. Vaknade av båda telefonerna ringde samtidigt som Liam stod vid min sida och berättade hur hungrig han var.

Är lite feg så just nu har Liam fått vindruvor, både lite mättande, laxerande och söta. Det gör nog susen ett tag för magen och humöret. Liam har också tagit sig en power nap, medans jag tjötade i telefonen så somnade han. det enda sättet att väcka upp Liam på var att tala om att det fanns vindruvor, då blev det fart på lillkillen. Skönt att se Liams goa JAG igen hoppas det håller i sig.

Kroppen känns som en stor bakfylla eller något, helt skakig och seg i hjärnan. Tappar orden och hoppar högt för minsta lilla konstiga ljud här hemma. Måste bero på sömnbrist för annars håller jag väl på att bli tokig.

Kamilla var så underbart snäll idag och tog med sig Noel hem från förskolan, vet inte hur vi hade löst det annars idag. Tusen tack till Milla, värd mins tio rosor!! Björn ringde om innebandyn idag men och jag vidarebefordrade det till Thomas. Thomas var inte alls upplagd för detta i kväll och jag har god förståelse efter denna vecka med minimal sömn och barn som gråter. Så nya tag nästa vecka får det väl bli för hela familjen!!!

alt

Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.