Pulka åking!

 

Kallt men härligt, ja om man är inne vill säga. Efter frukost bar det iväg till backen för nu var barnen pulkasugna. Kamilla och Noah var sugna lika så Katta, Pascal och Teo. Så vid 10 snåret möttes vi upp och då visade min termometer -20 och det kändes på kinderna rejält och särskilt där jag en gång har förfrusit de små kinderna.
Noel fick jag övertala att vara ute men han fick det rätt soligt så efter en stund så glömde Noel bort och slutade tjat om att få gå in. Däremot ville lille Teo inte vara ute och efter ens stund kom Teos mormor och hämtade upp han och kort därefter ville Pascal så gärna också gå till mormor så de fick ge sig av.
Men efter 11 tiden började fötter, händer och kinder ge sig till känna i och vi andra drog oss hem till mig för en värmande kopp kaffe. Sen var Kamilla och Noah tvungna att åka för pappa Addie skulle ge sig av till jobbet och behövde bil och någon som tog över passandet av Sarah.
Nu har vi ätit lunch och jag funderar på om jag ska skicka ut Liam och Noel en stund på gården för nu är det varmare och solen skiner så vackert över gräddhyllan. Snart är ju mörkret här igen och då vill man ju inte vara ute mer…
Så närjag druckit min goa eftermaten kaffe så får jag nog pälsa på allt igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.