”Det rockar fett”

 

Jag har visst gott och blivit Drottning, för det borde jag vara om min make nu har blivit kung eller?!
Jo, det är så att Thomas har ju nu införskaffat sig en ny kontorsstol och så har han även monterat upp det stora schabraket i datarummet/kontoret/gästrummet, kärt rum har många namn.
alt
Den är stor, den är svart och den är av skinn och stål. Thomas han satte sig och lutade huvudet tillbaks, händerna bakom huvudet och så slappnade han av och sa ” den rockar fett”. Det kan finnas en liten möjlighet att Thomas inspererade sig av rapparen ”Petter” igår på programmet ”Så mycket bättre”?!?! Inte vet jag men det känns lite konstigt med en som annars bruka dra byxorna upp till under armhålan, och som nu vifta med fingrar och armar som en rappare och säga ”det rockar fett”
De har ju i och för sig lite likheter antar jag… Men inte tänker jag på språket då!
Ja, jag börjar till och med anan att han har blivit en gangster den senaste timmen, för så sa han aldrig i den gamla stolen och inte satt han som en kung heller och beordrade sin stackars fru att hämta sina tofflor och en öl, samtidigt som hon skulle stoppa in en pinne i brasan…
Så om det nu är så att han är kung, eller tror det så kan jag med gott samvete säga att jag är The Queen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.