Riesen eller merci!

Om mindre än tre timmar är mammarika åter i tjänst så det gäller att passa på att njuta av lugnet innan den långa kvällen i gruvan. I kväll är det en sen tur så är jag hemma till midnatt blir jag glad.

I morgon blir det kalasat här på gräddhyllan då vi ska fira av min kära make i sina bästa år. Spänstig, muskulös, snaggad perfekt, rolig och framför allt min!

Det blir lite nära kära från alla håll och kanter som kommer på lite mat. Inge alla kunde komma men det gör inget då det är tanken som räknas ju. Länge sedan det var en lite tillställning så det ska bli skojigt.

Så hoppas jag hinner hem i lagom tid och kan somna så mammarika får sin sömn för att vakna upp som en liten solstråle i morgon. En sån där härlig morgon då solen skiner, barnen skrattar av glädje, maken dammsuger eller gör något annat som gör att mammarika blir glad… En sådan morgon vill jag vakna till, en sådan där reklamfilmsmorgon där hela familjen ler då de ska mysa över en påse ”Riesen” ”Merci” choklad!!!

Men just nu är frågan om mammarika ska ta med sig maten ner på kontoret och äta eller om mammarika ska äta hemma innan bussen går ner?!?! Jobbigt med så tuffa funderingar en fredagseftermiddag helt enkelt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.