SOLEN!!!!

Idag har det banne mig varit den finaste dagen på det här året. Solen strålade så gött mot en och när det är så fint, ja då måste man ju passa på att gå ut och njuta.

Efter lite lirkande med min innesittarson Noel så fick jag med mig även han. Han gjorde några tappra försök för att få stanna hemma själv då det var dags att hämta hem Liam från skolan.

Men jag tror att Noel gillade att komma ut då han verken klagade på vädret eller promenaden fram och tillbaks till skolan.

Liams klass hade varit i badhuset så de vart försenade hem, men det var bara gott det då man kunde stå där ute på skolgården lutat mot väggen och lapa den sol som äntligen har kommit fram.

Ja, sen vart vi hemma och mammarika stod vid spisen och lagade lunch när telefonen ringde helt oväntat. Det var ju ett toppensamtals som mammarika fick… Inte bara mammarika utan Liam och Noel med då det var Anna från Norrahammar som ville komma på besök med Lukas och Linn.

Det var skojigt värre det. De fyra små försvann ut fort och hade kul medans Anna och jag tog oss en go kopp kaffe medans vi halvlåg i soffan och tjötade om livets underbara händelser…

Sen kom de in en stund och byggde lego för att sedan gå ut igen, som Likas sa ”vi går ut så vi får lite frisk luft” och alla hängde på. De ville vara nere vid bäcken och mammarika sa att de får leka vid bäcken.

Efter en timme kom några av de hem och det bevisade sig att de var dyblöta, ja det rann om stövlarna och då inte utanpå utan innanför. Det visade sig att Liam tyckte mammarika hade sagt #Ni kan ju gå ner i bäcken och leka” alltså inte vid utan i, inte undra på att alla fyra var blöta som en disktrasa som precis har fått vatten på sig.

Nepp, nu är det sängen och boken. I morgon är det tidigt upp, till sjukgymnasten och göra ett morgonpass efter att lämnat av de små. Hem och vila och fixa till sig för att sedan bege sig till min älskade gruva och göra ett pass!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.