Semester 2011

 

Holy makorony!!
Nu har maken och jag bokat en resa inför sommaren, hela familjen ska med och det känns skit kul!!! Vi tar flyget från Skavsta och landar i Beziers, Frankrike. Sen åker vi vidare till Serignan Plage och ska stanna där i hela 7 dagar vid havet.

alt

Ja, nu var det så att vi har pratat om Frankrike men inte till detta ställe som vi nu har bokat utan till Arles men vi är ombytliga och inte svårövertalade heller. Katta och Peter har ju en förkärlek till Frankrike och har frågat oss några gånger om vi inte kan komma ner och hälsa på och nu slog vi till och bokade en vecka, de ska i och för sig vara tre men vi måste tillbaka till verkligheten och jobba lite innan vår riktiga semester börjar.
Känns ju lite lustigt att bokat in det nu och så har vi inte ens gått igenom nyåret, eller ens julen. Men nu har vi ju också något att se fram mot och något att glädjas åt. Barnen ska få flyga första gången, så nu måste pass införskaffas både till Liam, Noel och Thomas. Jag har ju ett som gäller några år till så det böket slipper jag.
Kolla in läget… ” http://www.leserignanplage.com ” och se paradiset, inte lika mycket paradis som torpet men näst intill!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.