Shit, det var gött!

Söndag och hemma på gräddhyllan igen. Den mesta delen av dagen har jag varit nere i på stan, i gruvan alltså. Dagen har gått fort, lika fort som den gör när man är ledig från gruvan och det måste väl ända tyda på att det är kul på jobbet eller?!

Det har ju även känts bra att veta att jag försörjer min familj som haft en latdag hemma på gräddhyllan. Bad maken att laga tvättstället på lilla toan, det röret under har spruckit av någon konstig anledning.

Ja, igår när jag klev på golvet i lilla toan så trodde jag först att det kan ha varit någon av mina tre favvokillar som tappat ”smula” under kissningen, men tur var det för mig att det bara var vanligt vatten… Synd på att röret gått sönder…

Så det bad jag min kära make fixa och så bad jag han om en sak till och det var att byta till vinterdäck på bilen då det börjar frysa på. Bilen lämnade jag särför hemma så att han skulle ha tillgång till den under dagen och kvällen som jag vart i gruvan…

Tror Ni att något blivit gjort?!?! Så klart att det inte har, maken har ju haft en ledig dag, då är han ju ledig… Det är inte som när mammarika är ledig från gruvan då hushållssysslorna ligger på hög efter som mammarika har varit i gruvan och inte hunnit med. Så då brukar det bli en eller flera arbetsdagar hemma för att komma i fatt tills nästa gång man är i gruvan och jobbar.

Nå väl, han hade i alla fall matat vilddjuren och det vill säga hund och två kids… Inte dåligt det, ja menar han har ju en ledig dag!

Men en sak som maken han med medans jag var i gruvan, det var att göra en liten busning för sin fru. Jag hade guldfiskhjärna och glömde min mobil hemma idag. Det tog maken i beaktning och hittade på lite skoj (enligt han då) som han sa och  gjorde en så kallad ”facerape”…

Så nu tror alla mina vänner på facebook att jag tagit kort på mitt eget bajs i toaletten och lagt ut det fotot på facebook. Vadå söndagskreativ man kan vara då! D
Fast det får väl jag bjuda på om, det roade ju alltid någon… Många kommentarer har inete blivit och så många brukar det inte i vanliga fall vara… Så visst förde skiten med sig något bra, det gäller bara att hitta det!

Kul att min kära make har haft en kul, härlig och givande ledig dag…

Kolla å njut själv åt buset…

Så Ni förstår ju att maken har jobbat… alltså med sina två små grå celler och det förklarar ju varför det andra som vart nödvändigt inte blivit gjort!!!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.