Söndag & helgen är snart över…

 

 

Japp, söndag och helgen är snart över fast inte lika över som HV var i kväll. Det är helt okej att de förlorar då och då det som är jobbigast är att Tommy går där med ett smail som täcker hela fejan, det är det som retar mig mest. Men det är väl bara att bita ihop och vänta tills nästa gång.

Thomas håller på med sina hushållssysslor nu, det som han har lagt på hög över helgen. Tar man det inte direkt så ligger det snäll kvar hehe…Jag tror allt att han är lite trött fortfarande för allt går i slowmotion även idag. Måste bero på ålder allt 40 år inte längre 35 som en annan liten snärta. Det har blivit jätte fint i köket för nu har jag satt upp mina fina nya gardiner som Kamilla så snällt har sytt åt mig. Tusen tack!!

När jag kom hem från jobbet idag vart det fullt hus här hemma, det var tv:n som tog upp deras intresse. HV fans hela bunten här, till och med barnen kom till stora rummet när de skrek. Ja, jag gillar ju HV med men jag är nog inte lika fanatiskt hängiven som Thomas är fast kommer det en som är motståndare till HV så blir jag väldigt ointresserad.

Skrattar lite åt Marie i det fallet, hon brukar typ säga: Vadå add, adhd eller sa du hv… Ja något sådant, förra året satt jag, Outi och Marie hos Marie och tittade in segern. Vi åt god mat från Wok & Company och Marie var helt nollad vad det gällde ishockey överhuvudtaget. Så där ligger jag nog några steg i förväg vad det gäller regler och dylikt.

Nu ska jag snart ta tag i barnen, ja inte handgripligt utan hjälpa de upp ur badet och så de hittar rätt till sin säng. Så på återseende!

Det snabbaste sättet för en förälder att tilldra sig ett barns uppmärksamhet är att sätta sig ner och se ut att ha det bekvämt.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.