Soffhäng med Frida!

Wehaaa…

vilaEfter idag har jag fem dagar kvar i gruvan innan semestern. Så gött, längtar! Alltså, inte fem dagar, utan fem arbetspass och i morgon gör jag ytterligare ett och då återstår ju bara fyra… Kan inte bli bättre.

Som avslutning på den här veckan blir det lite tjejmys hos mig med Frida, Johanna, Outi och Elsa (hon löper, stackars maken kan inte ha koll på allt när han får tillbringar fredagen på torpet med alla barn och de andra dogsen). Så det blir tjejmys på hög nivå här på gräddhyllan.

vinEtt glad rött kommer nog slinka ner, kanske två och till och med tre om det smakar bra i sommarvärmen. Dock inte för många, för lördagen vill jag inte tillbringa med att köra buss/prata med Ulrik utan kanske ge sig ut i svampskogen och leta kantareller igen. För efter det så beger sig jag och Outi till paradiset och ansluter oss till våra kids, dogs och Tompalompa för att njuta av livet på landet innan nästa veckas gruvarbete.

Har haft ett bra avslut på min dag idag med… Först hämtade maken och Liam mig från gruvan. Smidig middag på Max Hamburgerrestaurang efter att Liam önskat det. Sen kom fina Frida över på en kaffe i kväll och hade lite soffhäng med mig. Kan ju inte bli bättre avslut på en lillördag på gräddhyllan.

svampÄr så glad över de fina kantarellerna som kommer upp nu. Hittade ju tillsammans med Outi cirka 4-5 liter nu i helgen som var. Inte illa det inte… Det är bara att ge sig ut och inte ge upp letandet. Men jag säger inte vart Ni ska gå för det tar jag med mig i graven!!

Nähä, sängen sen boken sen sova sen vakna sen upp tidigt sen till gruvan…

 

Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger. 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.