Stinsens Arena i Nässjö

DSC_0012Igår 2013-04-12 var jag åter igen på utställning med Elsa. Så klart var ju storebror Bosse med och så var det en liten veteran när det gäller utställningar (liten, å liten, kanske var att ta i) det var Lennon som också ville visa upp sin bästa sida.

DSC_0037

DSC_0046Dock ville verken Elsa eller Bosse visa upp sin allra bästa sidan, de ville bara visa sig i stilla position. Men jag glädjer mig åt att Elsa fick bra vitsord (igen).

Igår löd utlåtandet så här:

God typ, bra huvud, bra nos och stop, lagom hals, välutvecklad för åldern, något framskjuten skuldra, välvinklad fram och bak, svårbedömda rörelser, därav inget HP (Hederspris). Placering 1.

DSC_0008

DSC_0052Bosse fick såklart fina vitsord med, men de har jag dock inte här och i mitt huvudet. Lennon däremot fick finfina vitsord, HP och kom på andra plats.

Tur att min egna pressfotograf tog sig till Stinsens Arena och fota lite även den här gången. Svårt att både fota själv och hålla koll på hund och läget. Så jag är mycket glad att Annette tog sin bärfis till Nässjö med sitt bultande, krosskadade långfinger och ägnade sin dyrbara tid med oss (hon fick i och för sig choklad, macka och bulle, så hon borde kanske vara glad… Mohahahaha).

DSC_0076

Så jag kommer icke ge upp Elsa och vänta ut henne tills den dagen hon är mogen att visa sina moves som är så fina, coola och helt enkelt bäst!!!

DSC_0041

 

DSC_0056

Elsa träffade på sin först levande fluga i till liv som hon la märke till och då ska jag tala om att det inte vara något konstig att röra på sig och detta precis efter uppvisningen. Blev i och för sig lite full i skratt då Elsa var livrädd när den halvt döende flugan rörde på sig (tror Elsa trodde hon blev attackerad). Bosse vart också lite nyfiken efter att vägrat röra på sina fina fyra lurviga ben.

DSC_0057

DSC_0082Sen så fick jag ju äntligen träffa världens sötaste Aslan i verkligheten, han är så bedårande och så mjuk. Stack in mina kalla fingrar i den superlena pälsen (det var superkallt ett tag där, fingrarna var som ispinnar) precis som sammet. Kolla in pälsen, som en liten fin mjuk kudde och kolla in hur söt man kan vara, går ju inte annat än älska dessa fina varelser.

 

 

Tror allt att det blev lite kärlek där ett tag?!

 

DSC_0054

Eller vad tror Ni?!

DSC_0039Pressfotografen i egen hög person! Outi med en supertrött Bosse, han orkar knappt skälla ut de andra hundarna längre…

DSC_0044Inte ens blodpudding dög till den här lilla prinsessan… Ser nästan ut som om hon tror att hon ska få ett kokt stryk…

DSC_0080Efter den här uppvisningen var det dags att packa ihop för att återvända hem igen till den varma och trygga miljön på gräddhyllan.

DSC_0018Och här är ju Lennon med sitt fina Hederspris

DSC_0085

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.