Tårar & en ansiktsmask

Ja då har jag och Thomas softat i soffan efter en hård vecka och det var vi verkligen värda. Vi tittade på en film som jag fick för länge sen av Malin och Krille, men vi har inte kommit till skott förens nu att se den. Ja, det må jag säga det var en lipig film. Så sorglig men så bra ändå. Jag visste lite vad som skulle ske men det gjorde inte Thomas fast för mig spelade det ingen roll. Jag kan varmt rekommendera ”Seven Pounds” med ”Will Smith” för det var just den filmen vi såg.

Nu sitter jag med en ansiskmask som jag fått av min goa svägerska Anna. Det är med finska hjortron i och den är verkligen bra tycker jag. Även den kan jag rekommendera varmt ”Lumene Radiant C-energy 5min mask” Nu tror jag i och för sig inte att det är så stor skillnad på svenska och finska hjortron men de måste väl skriva så för att det är ett finskt märke kan jag tro!

Har lyssnat på lite smatter på fönstret under film kvällen i soffan och det grämer mig att det sä kallt och snö igen. Vill att det ska börja bli vår så att man kan titta på snödropparna som börja komma upp. Köpa lite lökar till torpet och åka ner och plantera lite här och var. Börja grilla lite och sitta i en brasse stol och lapa i mig vårsolen samtidigt som jag hör barnen leka och smutsa ner sig. För det älskar de att göra.

I lördags när Thomas och barnen var där hade de åkt ner för en hög med jord som hade blivit lerig. Det gick undan och de vart alldeles jordiga. Det är tur att vi har en tvättmaskin så att vi kan tvätta upp direkt. Barn ska få vara barn, tids nog så kommer vuxenlivet och slår de i huvudet och då är det för sent att leka.

Hoppas att de sover länge i morgon för jag kommer att vara halv dö känner jag redan nu, önskar att jag somnar och slipper att vakna och vanka runt här hemma som en zombie i natt. Får väl läsa lite i en bok eller upp och titta lite på tv eller helt enkelt dra täcket över mig och räkna får.

alt

Att känna tacksamhet och inte uttrycka det är som att slå in en present i ett paket men utan att ge bort det.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.