Trefaldigt kul!

 

Nyss söndag och nu redan tisdag eftermiddag, hinner ju inte knappt andas när jobbet kryper upp över öronen…
Igår efter jobbet vart det tredubbelt upp så trevligt och kul. Först jobbade jag för att sedan jäkta hem och hämta Liam och Noel. Väl hemma inväntade vi Siri som vi skulle passa en liten stund medans mamma Ida och Sebastian var ute på lite upptåg. När de kom tillbaks var det lagom att börja med middagen och bra husmor som jag är så bjöd vi förståss in de till att delta i den delikata middag jag gjorde.
När jag stod där i högsta hugg med slevar och grytor ringde telefonen och Alexandra var mycket sugen på att komma över på en liten kopp och stort tjöt. Och ju fler desto trevligare som man kan säga och så sa jag. La på luren för att fortstätta med den delikata middagen och telefonen ringer igen, snabbt tvätta av händerna lite så jag inte sölade ner hela telefonluren med min chilisås.
Den här gången var det Outi som inte ville komma hem och sätta sig i soffan för att somna in allt för tidigt, så hon och Alexander var lite kaffe och leksugna och finns det hjärterum så finns det ju stjärterum…
Alla på plats och mycket skratt så går tiden fort för rätt var det var stod min kära make i köket och funderade på om han kommit till himlen, ett helt kök med vackra mammor… Eller, kan han trott han kommit till helvetet, ett helt kök med kärringar?!?! Det får jag nog aldrig svar på och lika bra är det…
Dags att säga adjö till väninnorna som packade ihop sina små barn för att åka hem och natta dem, lika så fick jag och Thomas göra efter e3n lång dag och det tog inte många minuter efter att Liam och Noel la ner huvudet på kudden innan de sov.
Så såg min dag ut i går… trefaldigt kul med tre väninnor på lite spontana besök, det är livet, det är kul!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.