”Två flugor i en smäll”

En regnig tisdag på gräddhyllan!

Sitter här i mitt bekväma hem och funderar på om jag åter skulle ta på mig lite ytterkläder och ta mig till affären. Har redan varit ute en gång idag och det tidigt, Liam och Noel skulle till skolan och det regnade. Stella var super kissenödig och ville ut. Mammarika slog två flugor i en smäll. Körde ner barnen till skolan, tog med mig Stella samtidigt. Tänkte att de kunde få åka bil idag då det regnade så det smattrade på rutorna. Så när jag kom hem parkerade jag utomhus och gick en morgonpromenad med den nödiga Stella. ”Två flugor i en smäll”

Har nu haft besök av reparatörer från Tenhults Möbler, de kom och tog med sig ena sidan av soffan som vi reklamerat då den har gått sönder. Tänk, vi som trodde att de inte skulle godta det. Men som Stefan i skogen sa ”fråga mig, jag har reklamerat allt som går att reklamera” bara att köra på och så vi gjorde…

Tack Stefan Strandqvist för den reklamationspuffen, det gav positivt resultat!!!

I söndags var vi ju alla lediga och det behövdes. Hade en hel del att ta igen efter att varit borta nästan hela veckan. Sen igår gick dagen till både läkarbesök för mig och Liam, skola och jobb.

Liam var på kontroll av sin hörsel, den är ju fortfarande nedsatt men behöver inte hörapparat i dagsläget. Men audionomen skulle ta kontakt med skolan så han får det bästa stödet i skolan, så det var ju skönt.

Efter att dumpat av Liam på skolan var det att trycka gasen i botten för jag själv hade en tandläkartid. För en gång skulle var det bara positiv respons från in tandläkare, allt så kanon ut och tandköttet var friskare än friskast. Tog nog bara 10 minuter det här besöket vilket är kanon ju. Billigt blev det med då försäkringskassan visst hade get mig 75:- som man visst hade rätt att få. Helt fantastiskt ju, knappt 300:- för ett besök. Så alla som säger att det är såå dyrt att de inte kan gå till tandis har fel och därmed basta!

Ja, efter det var det inte så mycket tid kvar för min del innan jobbet. Så hem och ut med Stella och Seppo (Seppo var på besök igår) för att sedan dra ner på stan och till mitt fina jobb.

I dag har jag tagit semester, skönt men önskar att det vore sol. Varför en semester på en tisdag mitt i veckan?! Jo, i kväll är det ju åter igen Medborgarskolan som hägrar med sin foto-utbildning. I kväll skulle vi vara ute och lära oss lite om mörkesfotografering, det ser jag fram mot. Så där av en semester en tisdag då jag egentligen skulle jobbat kväll.

Men nu borde jag skriva en inköpslista och åka till affären innan Liam och Noel slutar skolan…Så hejsvejs!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.