Underabara helg!

 

Vad underbart att vakna av sig själv idag… Nästan i alla fall!
Vaknade av att Thomas gick uppe en liten stund för att åter krypa ner med JP i sängen och då var klockan åtta. Där låg vi i sängen och drog oss utan att bli störda av några älskade barn. Och jag måste tillägga att jag kände mig pigg och utsövd även om jag inte sov till tio.
Nu har vi intagit en frulle i godans ro och under konversationen vi hade tillsammans idag framkom det av misstag från Thomas sida att vid halv åtta i morse hade han med flit stött till mig i hopp om att jag skulle vakna till liv. Thomas hade vaknat och legat och tittat på mig och började känna sig lite ensam och villa ha någon att tjöta med.
Så nu kom jag på min kära make med att försöka väcka mig på morgonen fast det hade inte gjort så mycket för jag är glad för den sovmorgon jag väl fick!
Nu sitter jag med mitt kaffe och slurpa efter en god frulle och ett lugn som man bara kan drömma om. Vill ju inte ändra allt för mycket på rutinerna så innan vi sätter fart med allt annat var jag tvungen att få i mig min kopp…
Vi väntar även på att det fina folket från smålands djupa skogar ska dyka upp på vår fina gräddhylla och njuta av vårt sällskap ett dygn. Men vi vågar inte ringa och se om de vaknat eller och de har gjort det och sitter i bilen på väg hit. Man vill eller ska ju inte väcka upp de som kan få sova liksom!?!
Solen skiner och jag vet att vi kommer få en kanonhelg, finns inget som kan göra så det blir skit av den. Så nu ska jag ta vara på dagen och göra det bästa av den!
Ha det gött gott folk!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.