Vaxa & jäkta inte på samma gång!

Mm, härligt!

Idag kom jag i gång med arbetet igen. En kväll är avklarad och i morgon väntas det en tidig morgon. Tanken var att jag skulle jobbat kväll i morgon med, men som de flesta vet går det ju influensa lite vars stans så även hos oss i BST.

Så jag hoppade på ett daggpass och får då kvällen ledig, rätt gött det. Det var ju isande kallt ute idag. Både i morse när jag skulle följa Liam och Noel till skolan. Passade ju på att ta med mig Stella och hon vart ju måttligt road av att behöva gå långt en morgon då det är -15.

 

 

Men jag hade ju en förmiddag för mig själv innan jobbet kallade. Så då fick jag åter igen lite energi, men den här la jag på något mycket trevligare och roligare än att städa och rensa. Jag blev akut sugen på att scrappa lite. Så alla pryttlar åkte fram i en väldans fart. Radion spelade ut blandat musik mellan snacket från Rix Fm och kaffet puttrade i bryggan så smaklökarna vattnade sig.

Det var en kanon morgon helt enkelt. Den höll i sig ända tills det var dags att åka jobba. Det var då klumpedunsen kom fram i mammarika. Skulle blåsa ut ett värmeljus som var i en hållare för sådant där doft vax. Det gick inte på första blåste, inte på andra och inte heller på tredje försöket.

Det var då klumpedunsen kom fram i mig. Jag tog sats från tårna för att få släck på det där lilla retliga värmeljuset. Ack, ack så dum jag var!!!! Då blev det något baksug och vaxet flög iväg över hela min tröja, hals och en bit upp på kinderna.

Inte bara det, i och med att jag fick jäkta järnet så missade jag min matlåda hemma. Tur de byggt en ny Netto butik vid busshållplatsen nere i stan så jag kunde köpa med mig lite nödprovianter till kontoret. Improviserade med en liten fryst minipizza, tror det var Felix. Inte helt säkert, spelar inte så stor roll för de smakar ju same shit but differents.

AJ,AJ,AJ sa jag då det hettade till av det kokande vaxet. Tid för att ömka sig fanns ju inte på kartan heller då jobbet snart skulle börja. Så av med tröjan och kastade in den i tvättkorgon för att genast hitta en ren i stryktvätten.

Skrynklig, men ren och jäktad kom jag i alla fall till arbetet och där gick allt som det skulle. Inte för lugnt, inte för jäktigt. Helt enkelt en bra dag i gruvan!

 

Thomas ska hålla ställningen här hemma i morgon då han ör ledig från sitt jobb. Ska bli spännande och se vart han kommer lägga sin energi på då han är själv hemma… Mooohhhaaaa!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.