Weehaaa!

Japp nu vann de igen HV71 och det unnar jag dem verkligen. Nästa gång möter de Färjstad och det är lite ironiskt. Ja inte just att de möts men att Familjen Haugen/Ojala hejar på var sitt lag. Outi då hejar på de som är bäst och Tommy på B-laget. Jag har försökt att tala han till rätta men Tommy har massor av bomull i öronen och då hör han inte vad jag sagt.

Funderar på hur de ska göra när de möts, ska Outi ta på sig HV kläder och sjunga hv låten i högsta hugg och Tommy ta på clown dräkten för färjestad?! Skulle vilja vara en liten fluga på väggen där när matchen är hehe… Eller de kanske till och med sitter i var sitt rum för att den ene (i det här fallet Tommy) kommer att sitta och lipa över den stora förlusten som komma skall. För jag vet att det kommer gå bra för HV denna gång och då vill jag ju faktiskt att Tommy ska kunna vara med och fira. Han ska ju inte behöva vara en panelhöna hela tiden.

Thomas har kommit hem och passade på att gå hem för att få lite frisk luft, skönt för han. Jag och barnen har tittat på Pongo och de 101 dalmatinerna och nu är det kvällsrutiner som gäller innan de ska sussa gott på kudden. I morgon är en ny dag och en ny tid, för i dag/natt flyttar vi ju klockan så glöm inte det gott folk!!

Har börjat tända upp lite stearinljus här och var så nu är det en redig mysstämning hos oss. Härligt med hela familjen samlade och att alla är så goa och glada!! Trallalalala!!

Den som anländer till källan först, dricker det renaste vattnet.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.