Wimbledon VS sommar OS 2020

DSC_0009Lite uppvärmning inför tävlingen i lördags!! 

Äntligen är ställningen återställd på gräddhyllan. Alla är hemma, friska och glada.

DSC_0027Sköt att få längta efter de man tycker om, även om det är rätt jobbigt. Men i helgen har jag fått hundra procent av Liam och Noel då de har haft aktiviteter hela helgen. Thomas har jag dessvärre knappt sett röken av då han har haft helg med team Rynkeby inför sommarens barncancerturné.

 

 

 

DSC_0025Tänk vad stolt man kan bli som mamma, trodde inte att det gick bli så stolt. Men det har jag fått erfara i lördags på simtävlingen som JSS höll på Rosenlundsbadet. Det var första tävlingen för Noel någonsin i bröstsim och det gick ju kanon. Är så glad att de går in med ett leende på läpparna och blir glad för den plats de kommer på.

DSC_0037

DSC_0084Noel tog hem brons och det tycker jag är kanon. Han var dock väldigt andfådd efteråt men det har ju en medicinsk förklaring, så det är bra att han kan känna av själv vad han orkar och inte orkar.

Nu fick ju även lära sig något nytt den här dagen… Man tar ju alltid i hand med den som delar ut medaljen, det tog ju liten stund innan ljuset gick upp för Noel som hade fullt upp med att kolla på medaljen som vilade på magen…

UNDERBART!!!

DSC_0055

Liam hade ju tre tävlingar och även han fick stå på prispallen den här gången med. Crawl bröst blev brons, crawl rygg blev brons och bröstsim blev guld. Och herre jösses vilken fart Liam fick där. Tror han slog sitt egna rekord på 25 m.

DSC_0096

DSC_0109Ja, ska det fortsätta i den här takten har jag och Annette kommit på att vi får åka på sommar OS 2020 och vi hoppas att det blir Tokyo för de har ju ansökt. Men vart det blir får vi reda då på i september när kommitté har bestäm vilket land som får vara värdar… Baku har ju fått blodad tand efter Euro Vision Song Contest och vill även de har sommar os 2020!

Härligt med planerad semester!!!

DSC_0092Idag har jag varit med dem på tennisträning, det var lika roligt som vanligt. Det gäller ju att säkra pensionen rätt. Funkar det inte med Liam och Noel i vatten får det bli på spelplan i Wimbledon, mammarika är inte petig när det gäller plats bara det är 5 stjärnigt boende!!!

DSC_0115Så här glad bli Liam när mammarika tar fram kameran…

DSC_0128Ja, Noel är inte heller så lättflörtad längre han heller…

DSC_0126Men helgen har i alla fall varit mer än trevlig och rolig även om kära maken har fattas oss. Har ju även då fått lite gjort när maken var borta. Passade på att göra balkongen, det är renare än renast där nu. fick dock lite hjälp senare med att få ner inglasningen så att jag kunde putsa av de. Nu ser vi både ut och in där igen…

 

 

DSC_0131I morgon väntas en ny vecka med nya utmaningar. De mesta utmaningarna lär väl ske i gruvan då det är en kväll till som ska göras. Men vad gör väl ett pass med utmaningar u gruvan när solen har kommit till oss (förutom igår kväll då det började snöa igen… GRRR).

Ja, det var lite smått och gott från gräddhyllan. Märker att det har varit glest mellan gångerna och märkligt nog har jag inte en förklaring. Önskar jag hade det då det stör mig själv… Men, men vad kan man begära av en blondin?!

Önskar Er en händelserik vecka dör ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.