Yacht Club – Stenungsbaden

Då har jag avverkat si så där hela dagen och halva kvällen i gruvan… Skönt att komma hem och att hela familjen är hemma. Fick ju idag äran att krama om barnen innan de gick till sängs. Nu är det bara jag själv snart som ska i säng och sova.

sova 1Vill sova och vakna, sova igen och vakna, sova och vakna för att efter lunch ta bilen, hämta upp maken och fara iväg till Stenungsbadens Spa och tillbringa weekend med min älska make som också råka fylla år. Tänk att jag har en så ung och snygg make, 45 år är ju ingen ålder alls i detta 2000-talet.

Vi har även bokat in på lördagen fotvård i 50 minuter, det ser jag fram mot. Det måste vara något ut över det vanliga då det kostar ca 900 kronor per person… Vi kommer nog gå på moln efter det…

sova

 

Jag ska passa på att bubbla och bada bastu, då de hade ett bastulandskap om jag fattat det rätt. Ska även ta med mig min kamera så vi kan gå promenader tillsammans och jag kan passa på att fota lite. Känner att pressen kommer närmare då jag har lovat att vara bröllopsfotograf i sommar… Har jag tagit mig vatten över huvudet?! Mm.. tiden får utvisa och tills dess kan jag ju bara fota och öva.

Nähä, för att det ska bli fredag snabbare är det väl lika bra att slänga sig i bingen och invänta onsdagen och gruvan!

Sov gott mina vänner!!!

 

Kolla in vårt lilla äventyr som komma skall…

http://www.stenungsbaden.se/sv

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.